Jeho hráči absolutně nezachytili začátek zápasu a brzy prohrávali. „Už v šesté minutě to bylo 0:2 a mě hrůzou vstávaly vlasy na hlavě. Pak jsme sice hru trochu vyrovnali a dočkali se snížení, ale hned vzápětí jsme inkasovali potřetí. Hráli jsme laxně a naše obrana předvedla doslova den otevřených dveří," zlobil se kormidelník Neštěmic.

Po třetí brance ve své síti přidali hosté na tempu a podruhé se dokázali vrátit do zápasu. „Ve 34. minutě dostal Krok krásnou kolmici od Martínka a snížil. Jenže vzápětí nás domácí potrestali a do kabin se šlo za stavu 2:4," vyprávěl Beran.

Do druhé půle nabádal své svěřence, aby neházeli flintu do žita. „Už na podzim jsme s nimi prohrávali o dva góly a dokázali jsme vyrovnat. Nabádal jsem kluky, aby to ještě zkusili. Ve druhé půli jsme na ně vlétli a ve 47. minutě napálil Martínek tyč. Hned z protiútoku jsme ale dostali pátý gól, to byl poslední hřebíček do naší rakve. Domácí nás trestali prakticky z každého útoku," litoval kouč lva.

Když pak v 66. minutě zvýšila Krupka na 6:2, bylo po nadějích Neštěmic. „V tu chvíli bylo rozhodnuto. O deset minut později se sice ještě trefil Lácha ze standardky, když svou střelou vymetl pavouky ze šibenice, ale to už byla jen kosmetická úprava výsledku. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, obranná činnost našeho mužstva nefungovala a to rozhodlo," byl si vědom Beran.

I přes porážku však zůstává jeho tým v horní polovině tabulky. „Asi už se na výkonu hráčů podepsal fakt, že nám o nic nejde. Už jsme zachráněni," povídal kouč Neštěmic.

V příštím kole se jeho tým představí na domácí půdě, v souboji s šestým Proboštovem. „Na jaře jsme doma ještě neprohráli a tuto sérii budeme chtít prodloužit," dodal na závěr Martin Beran.

Krupka – Neštěmice 6:3 (4:2). Branky: Caitaml 2, Dominik Valenta 2, Al-Eraidi, Watzka – Krok 2, Lácha. Rozhodčí: P. Černý. ŽK: 1:2. Diváci: 100.

Neštěmice: Česal – Stehlík, Paseka, Klier, Chrudimský – Svoboda, Ren, Krok, Janda – Lácha, Martínek.