V tabulce jsou tak na skvělé druhé příčce! „Jsem spokojený. Před námi je jen Litvínov, který jsme porazili. Začátek sezony nám vyšel, ale musíme dál tvrdě pracovat," povídal po utkání kouč Martin Beran.

Jeho svěřenci přitom odjeli na půdu Spořic ve značně oslabené sestavě. „Máme řadu marodů a zraněných. Pomohli nám ale kluci z Přestanova na střídavý start. Měl jsem z utkání trochu obavy, ale především obrana pracovala perfektně," pochvaloval si kouč.

V první půli byl k vidění vyrovnaný fotbal a na každé straně po jedné šanci. Žádný z týmů se ale neprosadil.

„Po přestávce už jsme byli o dost aktivnější, vysoko jsme napadali a měli míč v moci. V 53. minutě ale sudí odpískal penaltu a prohrávali jsme," vyprávěl Beran.

Rychlý gól ale Neštěmice nepoložil, naopak. „Dál jsme se tlačili do koncovky a hráli jsme dobře. V 65. minutě vyrovnal Klier po rohovém kopu a o sedm minut později se střelou z dálky trefil Vobecký. To byl pro domácí šok a výsledek už jsme si pohlídali," dodal.

Spořice – Neštěmice 1:2 (0:0). Branky: Eiselt z PK – Klier, Vobecký. Bez karet. Rozhodčí: Grimm. Diváci: 120.

Neštěmice: Dráb – Netymach, Doubek, Klier, Maštalíř – Svoboda, Paseka, Krok (85. Šmejkal), Vobecký – Lehký (88. Dvořák), Voráček (70. Kubala).