„Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, ale v prvním poločase jsme Milešov do žádných příležitostí nepouštěli a sami jsme se dostali do vyložených šancí, ale smůlu měl hlavně Stehlík. Nejprve ho uvolnil Janda a Stehlík osamocený na malém vápně branku přestřelil a následně mířil opět mimo tyče při další příležitosti," lituje neštěmický kouč Martin Beran nevyužitých šancí a pokračuje:

„První poločas se odehrál převážně na polovině soupeře a nakonec jsme se dočkali i vedení, když Janda sklepl míč pro Valentu a ten se zdálky trefil přesně k tyči."

Ve druhé půli však převzal iniciativu hostující Milešov a podařilo se mu skóre otočit. „Druhou půli jsme začali laxně a po chybě naší obrany Milešov srovnal stav. Ani to nás nedokázalo probrat a tak přišla v 75. minutě druhá branka v naší síti," vypráví trenér Neštěmic Martin Beran a k utkání dodává:

„Kluci ale dokázali stav srovnat, když se v 85. minutě nádherně trefil nůžkami Klier a rozhodl tak o zřejmě zasloužené remíze."

V příštím kole 1.A třídy čeká na fotbalisty Českého lva z Neštěmic další těžký soupeř, když vyrazí na hřiště Jílového. „Bude to těžká prověrka, v letošní sezoně si ještě žádný ze soupeřů z Jílového neodvezl ani bod," varuje před těžkou bitvou neštěmický kormidelník Martin Beran.

Celek Jílového ztrácí v tabulce soutěže na fotbalisty Neštěmic před vzájemným duelem pouhé tři body. Půjde tedy o hodně…


Neštěmice – Milešov 2:2 (1:0)

Branky: Valenta, Klier – Fiala, Jiří Brabenec. Rozhodčí: Javorek. ŽK: 4:5. Diváci: 100.

Neštěmice: Dráb – Žid, Strnad (75. Dvořák), Klier, Hůla – Svoboda (85. Bubla), Paseka, Valenta, Janda – Martínek, Stehlík (55. Machovský).