Po domácí porážce 3:6 s Unionem Děčín inkasovali i tentokrát šest branek a na hřišti Heřmanova utrpěli debakl 0:6. V tabulce se tak krčí na předposlední příčce, jsou bez bodu a mají nejvíce inkasovaných gólů v soutěži.

„Opět jsme svojí nedisciplinovanou hrou dostali zbytečné góly a sami vyložené příležitosti nedáme," zlobil se trenér Pavel Plecitý. Na debaklu ale našel jedno pozitivum: „Velmi dobrý výkon podal mladý brankář Staněk."

Hotovo za dvacet minut

Hráčům Přestanova nevyšel v Heřmanově hlavně úvod zápasu a podle toho se zbytek duelu odvíjel. „Domácí měli rychlý nástup a už po dvaceti minutách hry vedli 3:0. Pak šel Krušina sám na branku, svou šanci ale bohužel neproměnil. Z protiútoku domácí zvýšili na 4:0," mrzelo trenéra.

Po půl hodině hry hosté vyrovnali hru, gólové odměny se ale nedočkali. Naopak, domácí ve 40. minutě zvýšili na 5:0. „Druhou půli oživilo střídání, kdy zejména mladý Pecháček zaměstnával svým pohybem domácí obranu. Měli jsme několik vyložených šancí. Pavlík dvakrát ve vápně netrefil vyloženou šanci, Charvátův hezký trestný kop minul těsně branku a když náš tlak sílil, tak domácí z rychlého brejku uzavřeli skóre na 6:0," kroutil hlavou Pavel Plecitý.

V dalším kole čeká jeho tým derby s Chabařovicemi. „Bude to prestižní utkání a doufám, že se šťastným koncem pro nás," uzavřel trenér.

Heřmanov - Přestanov 6:0 (5:0) Branky: Betyár 4, Líbal, Chlouba. Rozhodčí: Dušík. ŽK: 2:1. Diváci: 120.
Přestanov: Staněk - Liner, Stupka (60. Pavlík), Korbel, Charvát Pospíšil (46. Pecháček), Herián, Dohnal, Vobecký Šmejkal, Krušina (46. Gasiorovszki).