Po utkání už má zase o jednoho méně. Milan Zachariáš, který prošel celky Slavie, Xaverova a Blšan a poté se stal oporou Army, odjel ze soustředění, neboť se s vedením nedohodl na podmínkách nové smlouvy.

„Odcházím proto, že jsme se nedohodli na podmínkách nové smlouvy. Necítil jsem zájem, tak jak bych si ho představoval. Navíc se kádr soustavně oslabuje a jediný kdo měl zájem abych zůstal, byl trenér Habanec," tvrdí Milan Zachariáš a dodává:

„Absolvoval jsem polovinu soustředění v Roudnici nad Labem, poté jsem sledoval utkání s teplickou juniorkou a když přijel manažér Pelc a  řekl mi, že není nic nového, tak jsem po zápase odjel z Roudnice domů."

Sportovní manažér Stanislav Pelc říká: „Prostě jsme se s Milanem nedohodli. Jednoduše jsme si stanovali určité  limity, o kterých jsme si řekli, že je nepřekročíme. Požadavky Milana se do nich nevešly, tudíž k dohodě nedošlo." Zachariáš však podle vlastních slov byl v Ústí maximálně spokojený.

„Dařilo se nám, dvakrát jsme skončili na postupovém místě, nejprve jsme skončili druzí a v Teplicích si zahráli nejvyšší soutěž, ze které jsme však spadli. A podruhé jsme poslední sezonu vyhráli a čekali, zda se do Gambrinus ligy opět vrátíme, ale pak se do toho všeho vložilo Brno a do nejvyšší soutěže postoupil ze čtvrté příčky tabulky moravský celek," říká Zachariáš a pokračuje:

„V Ústí byla výborná parta a  jinak pokud jde o nabídku, tak žádnou nemám. Z Army už odešli Martykán, Hyčka, Holek, skončilo hostování hráčům Teplic a začátek dalšího ročníku druhé ligy se blíží.

„Martykán už je ve Slovácku pod smlouvou, oddíl má zájem i o Holka, ale ten nyní prodělal operaci třísel, tudíž bude minimálně čtrnáct dnů na marodce a tak uvidíme, zda Slovácko neodloží přestup na zimní přestávku a Hyčkův přechod do Brna už je na spadnutí a vše se doladí v nejbližší době," tvrdí Pelc.

Pokud jde o posily, manažér Pelc tvrdí: „Kádr je hodně oslabený, získali jsme Zemana z Liberce, gólmana Zachardu a se Žižkovem jednáme o tom, že by na hostování přišel Folwarczny a v jednání jsou i další jména, která zatím nechci prozrazovat."

Příchody a zkoušky: Zeman (Liberec), Zacharda (Sokolov), Turbák (Jablonec), Tenno, Folwarczny (V. Žižkov), Jukl (Brno).

Odchody: Martykán, Holek (Slovácko), Hyčka (Brno), Zachariáš (neprodloužil smlouvu), Veverka, Jablonský, Moulis, Rosendo, Lácha, Vkl, Fendrich, (konec hostování).