Prakticky všechny týmy se musely vypořádat s velkou absencí hráčů. Papírově asi nejsilnejší tým mělo Jílové "A" hrající krajský přebor, které vyhrálo dopolední skupinu A bez ztráty jediného bodu a bez inkasované branky! O to větší šok je čekal ve čtvrtfinále, když je vyřadila Rudá Hvězda, která ze skupiny B postoupila ze 4. místa jen díky lepšímu skóre před Odpadlíky. Prakticky celý zápas se odehrával na půlce Rudé Hvězdy, která spoléhala na brejky. Když se Jílovému podařilo pět minut před koncem vyrovnat, chtělo soupeře dorazit i za pomoci power play. Když už se zdálo, že dojde na penaltový rozstřel, brankář Rudé Hvězdy Michal Zvolský chytil střelu soupeře a přes celé hřiště trefil prázdnou bránu a zajistil tak postup svému týmu.

I u druhého čtvrtfinále málem došlo k dalšímu překvapení. Zde Garda Jílového, která vyhrála odpolední skupinu B, vedla nad Petrovicemi 3:1, ale houževnatému soupeři se podařilo ke konci zápasu vyrovnat. V penaltovém rozstřelu byli přeci jenom lepší hráči Jílového.


Ve velmi očekávaném třetím čtvrtfinále na sebe narazily Houslice (sedminásobný vítěz turnaje) a Young Guns, loňský vítězný tým, poskládaný z dorostenců FK Teplice a FK Ústí n. L. Zajímavostí tohoto zápasu bylo, že někteří dorostenci hráli proti svým otcům. Ve vyrovnaném utkání, kde dravé mládí nedokázalo porazit v normální hrací době zkušené stáří, tak musely o postupujícím rozhodnout penalty. Zde se štěstí přiklonilo na stranu mladíků.

Posledním postupujícím do semifinále se stal tým Deportiva, který zaslouženě porazil Autovrakoviště Malšovice.

V prvním semifinále jasně přehrály Young Guns gardu Jílového a ve druhém Deportivo nedalo šanci Rudé Hvězdě. Finále bylo po celou dobu opatrné bez větších šancí na obou stranách. Když už se zdálo, že dojde na penalty, tak do té doby dobře bránící hráči Deportiva v čele s brankářem Ranglem si nepohlídali rohový kop soupeře, který mohl začít slavit obhajobu titulu pod taktovkou trenéra Víta Čítka.

Velké poděkování patří i rozhodčímu Josefu Ševčíkovi, který celý turnaj odpískal sám.

Nejlepším brankářem byl zvolen Michal Zvolský (R. Hvězda), nejlepším střelcem se stal Kryštof Hloušek (Young Guns - 8 branek). Nejlepším hráčem byl vyhlášen Aleš Čermák (Deportivo).

Čtvrtfinále: Jílové - Rudá Hvězda 2:3, Petrovice - Jílové garda 3:4 pk, Young Guns - Houslice 2:1 pk, Deportivo - Malšovice 2:0. 

Semifinále: Young Guns - Jílové garda 4:1, Deportivo - Rudá Hvězda 4:0. 

O 3. místo: Rudá Hvězda - Jílové garda 1:3. 

Finále: Young Guns - Deportivo 1:0.