Už před zápasem měli Střekovští problémy. Sešlo se jich totiž jen jedenáct. „Neměli jsme nikoho na střídání a čtyři hráči nastoupili po zranění. Spíše to odkulhali, aby se vůbec hrálo," vyprávěl Beran a pokračoval:

„První laciný gól jsme dostali už v úvodní minutě, ale rozhodující okamžik přišel zhruba v 25. minutě, kdy Novotný neproměnil penaltu. Vzápětí jsme totiž inkasovali podruhé a pak jsme se úplně sesypali. Výsledkem byl poločasový stav 0:4," hlesl Beran.

NOVOTNÝ ZATLOUKL HŘEBÍČEK DO RAKVE

Do druhého dějství šli domácí fotbalisté s jasným cílem – alespoň trochu výsledek zkorigovat.

„A měli jsme ideální příležitost. Domácí hráč totiž chytil ve vápně míč rukou, byl vyloučen a kopali jsme druhou penaltu. Jenže neuspěl ani Chrudimský a to nás úplně dorazilo. Vzápětí jsme dostali ještě dva góly a posledním hřebíčkem do rakve pak bylo zbytečné vyloučení Novotného," kroutil trenér Beran hlavou.

Po utkání prý v kabině ani nezvýšil hlas. „Nemělo to žádný smysl. Na hráčích bylo vidět, že jsou dole. Bylo by to kontraproduktivní," míní trenér, jehož tým hraje za týden na půdě třetí Modré. „Třeba se na nich chytíme," usmál se hořce kouč.

Střekov – Libochovice 0:6 (0:4)Branky: O. Hudík 2, Musil 2, M. Hudík, Tuček. Rozhodčí: Klimpl. ŽK: 2:2. ČK: 1:1 (Novotný – Zůna). Diváci: 70.
Střekov: Dvořák – Bubla, Tichý, Kabátník, Franc – Kmec, Novotný, Chrudimský, Bednář – Lejček, Stakič.