„Soupeře jsme celý zápas jasně přehrávali, podali jsme lepší výkon než v Křešicích," prohlásil po utkání trenér Střekova Petr Čítek.V prvním poločase utkání se Soběchleby to nebylo z pohledu hráčů Střekova ono, dostat míč do brány byl pro domácí hráče nadlidský úkol. Jedna šance střídala druhou, ale to nejdůležitější nepřicházelo.

„Měli jsme až neskutečné množství šancí, nedokázali jsme proměnit vyložené šance. Ale byla to otázka času, Soběchleby občas zahrozily po rychlém protiútoku, ale k ničemu vážnému jsme je nepustili. Zastavovali jsme jejich útoky včas," hodnotil vystoupení svých svěřenců po vydařeném utkání Petr Čítek.

Před odchodem do kabin už se mohli střekovští uklidnit, dvě branky jim daly slibný náskok do druhého dějství. „Po návratu na trávník jsme to chtěli co nejdříve rozhodnout, podařilo se nám vstřelit čtyři góly v rychlém sledu a bylo hotovo," měl ve svém hodnocení jasno kouč Střekova.

V tu chvíli už byl rozdíl mezi oběma celky šest branek a to znamenalo jediné, dohrát utkání v klidu. „Po naší chybě dali hosté jedinou branku, to nás zase trochu probralo," hlásil kouč.

Poslední slovo si opět vzali fotbalisté Střekova a dokonali zkázu soupeře. „Soběchleby byly slabým soupeřem. Náš výkon byl lepší, ale stále tomu něco chybí. Ostré utkání nás čeká v dalším kole v Hrobcích. Na nich jsem se byl podívat v Mojžíři a hrál se tam opravdu hezký kombinační fotbal," uzavřel Čítek.

Střekov – Soběchleby 7:1 (2:0). Branky: Lejček 2, M. Novotný 2, Elmerich, Hajas, Čtvrtníček – Svoboda. Rozhodčí: Červený. ŽK: 2:2. Diváci: 50.

Střekov: Dvořák – Franc (78. Křeček), Tichý, Rohlík, Šindelář – M. Lenc, Stárek, Novotný, Vošahlík (62. Elmerich), Lejček (70. Hajas), Čtvrtníček.