Do Prackovic se sjela čtveřice mužstev, kromě domácího A-týmu se poháru zúčastnil již zmíněný Vaňov, dále Velké Březno a Libochovany. Tradičním systémem semifinále – finále turnaji kraloval právě Vaňov. Ten si v prvním utkání poradil s Prackovicemi, Sokolu nedal šanci a díky bezchybné druhé půli vyhrál 4:0.

Do druhého zápasu zasáhl favorit turnaje – velkobřezenská Jiskra, která vyzvala Libochovany. Ani zde se překvapení nekonalo. Jiskra si s přehledem došla pro místenku do finále, Libochovany porazila 3:0.

Před soubojem o celkový triumf následovalo klání o třetí místo. A Libochovanům se turnaj zkrátka nepodařil. Prackovice svého dlouholetého soka porazily jasně 4:1, skončily bronzové a alespoň trochu napravily poslední místo z úvodního ročníku.

Finálové střetnutí mezi Vaňovem a Velkým Březnem bylo ozdobou. Byť šlo o přípravu, dramatické a vyhrocené momenty nechyběly. Lepším mužstvem byl nakonec Vaňov, který po výsledku 2:1 akci v Prackovicích ovládl.

Vítěz turnaje se mohl opřít především o svého brankáře Jakuba Dvořáka. Ten se stal nejlepším gólmanem celého dne, za svá záda pustil jedinou střelu. Hráčům v poli zase velel prackovický Josef Poláček, který obdržel cenu pro nejlepšího hráče. Tabulku střelců ovládl Jiří Borovec z Velkého Března, čtyřiadvacetiletý forward se společně s Poláčkem trefil dvakrát.

Konečné pořadí:
1. TJ Vaňov
2. Jiskra Velké Březno
3. TJ Sokol Prackovice
4. Sokol Libochovany