„První poločas byl z naší strany v pořádku, ale druhý nemá cenu ani hodnotit. Tam to bylo špatné," přiznává kormidelník ústeckého týmu.

Jeho svěřenci vstoupili do zápasu dobře a v první půli měli herní převahu. Do šancí se však moc nedostávali. „Byly to spíše střely z dálky. Akorát Hanich měl na hlavě gól, ale v zakončení selhal. Na druhou stranu jsme ale ani soupeře do žádné šance nepustili," vypráví kouč Bičovský.

Do druhé půle prostřídali hosté sestavu a na hřiště se dostali i dva nováčci, zkoušení hráči Baláž a Ibragimov. Mnoho umění ale nepředvedli a po zápase si sbalili kufry. „Nepomohli nám. Na jejich posty máme dost lepších hráčů. Nebylo tedy co řešit," vysvětlil kouč Army.

I kvůli změnám v sestavě byli ve druhém dějství lepší domácí fotbalisté. „Na souhře týmu se účast dvou nových hráčů musela projevit. Bylo to z naší strany hodně špatné," přiznal Bičovský.

Skóre zápasu otevřel v 53. minutě exliberecký forvard Musiol a o dvacet minut později pečetil vítězství Mostu 2:0 Šraga. „Je to pořád stejné. Do zahájení soutěže musíme zapracovat na proměňování brankových příležitostí a také se musíme vyvarovat zbytečných ztrát míče. Věřím ale, že to do prvního jarního utkání zvládneme," nechal se slyšet kouč ústecké Army.

Jeho svěřenci hrají první utkání druholigové soutěže 2. března, kdy se na domácím Městském stadionu postaví proti celku Táborska. Do té doby je však čeká ještě jedno přípravné střetnutí. V sobotu 23. února od 10.15 hodin se v generálce na druholigovou soutěž utkají doma s třetiligovým Chomutovem.

„Naše sestava už by měla být hodně podobná té, se kterou půjdeme do prvního jarního utkání. Samozřejmě ale bude záležet na zdravotním stavu hráčů. I před utkáním s Mostem totiž měli někteří problémy," dodal na závěr kouč.

Baník Most – FK Ústí n. L. 2:0 (0:0)

Branky: 53. Musiol, 72. Šraga.

Ústí: 1. poločas: Zacharda – Zeman, Valenta, Zukič, Dvořák – Hovorka, Martykán, Hrošovský, Volek – Hanich, Moulis. 2. poločas: Zacharda – Zeman, Džuban, Zukič, Folwarczny – Benčík, Peterka, Hrošovský, Baláž – Pavlíček, Ibragimov. Trenér: Bičovský.