„Termín byl po skončení sezony a hodně hráčů už mělo zaplacenou společnou dovolenou. Byl jsem na svazu a chtěl zápas odložit na termín před zahájením jarní části," říká dubický Jiří Vinš.

„Ve čtvrtek jsem s panem Vinšem mluvil a řekl mu, že k utkání přijedou rozhodčí a hrát se bude," tvrdí šéf STK Petr Gregor a dodává: „Hosté nepřijeli a utkání po zasedání STK skončí 3:0 kontumačně pro domácí."

Druhý skončil v podzimní tabulce Ravel, tři body za týmem Petrovic, třetí příčka patří nováčkovi z Velkého Chvojna. Černý Petr bude ve druhé třídě patřit dubickým fotbalistům.

Tisá – Chabařovice 4:4 (1:3).
Branky: Marek Povejšil 2, Kudrman 2 – Chrudimský 2, Kytka, Čonka. Rozhodčí: Materna. ŽK: 0:1. ČK: Čonka (Chabařovice). Diváci: 50.
Domácí fotbalisté se sice ujali vedení, ale hosté do přestávky třemi brankami stav otočili. Po přestávce se prosadili hráči Tisé a střetnutí nakonec skončilo zaslouženou remízou.

Skorotice – Chlumec B 6:1 (3:0).
Branky: Michal Rohlík 4, Maturkanič, Jangl – Weber. Rozhodčí: Prekop. ŽK: 1:1. Diváci: 50.
Již do přestávky bylo o výsledku rozhodnuto a protože se střelecky dařilo domácímu Michalu Rohlíkovi, odvezla si chlumecká rezerva debakl.

Petrovice – Sebuzín 3:0 (0:0).
Branky: Kopecký 2, Glaser z PK. Rozhodčí: Poborský. ŽK: 2:2. ČK: Vodrážka (Sebuzín). Diváci: 50.
Po prvním poločase byl stav 0:0, ale po přestávce se hráči Petrovic, na umělé trávě na Kamenném Vrchu, třikrát prosadili a v tabulce jim patří pozice lídra, na které se budou vyhřívat do začátku jarní odvetné části.

Malečov – Dubice nehráno.
Hostující celek  se k utkání nedostavil. O výsledku rozhodne STK.