„Naše série bohužel skončila, jednou to asi přijít muselo, jen jsme nečekali, že to přijde zrovna v Postoloprtech. Alespoň se vrátíme zpátky na zem," hledal na porážce pozitiva asistent kouče Neštěmic František Štěpánek.

Hráči Českého lva přitom začali dobře a v prvním dějství měli více ze hry. „Vytvořili jsme si čtyři gólovky, ale naše střelecká impotence nám nedovolila skórovat. Místo toho jsme do šatny dostali gól," mrzelo asistenta kouče.

Na začátku druhé půle udržel hosty při životě gólman Čermák. „Domácí měli šanci hned po rozehrávce. Pak jsme ale začali tlačit my, bohužel jsme se neprosadili. Branku bychom tady asi nedali ani za dva zápasy. V závěru už nám chyběla finální přihrávka, byla to křeč," uznal asistent.

Střekov se dál trápí

To fotbalisté Střekova svou sérii v krajském přeboru nepřerušili, prohráli už čtvrtý duel v řadě – tentokrát v Krupce. „Nebylo to špatné, ale doplácíme na chyby a koncovku. V zápase se projevila zkušenost hráčů Krupky, kteří hráli vyšší soutěže," řekl trenér Střekova Petr Čítek.

Hosté byli o krok pozadu a dotahovali. „Po ztrátě míče šel soupeř do vedení, nám se povedl protiútok, kdy Schmied sklepl Satranovi a ten se nemýlil," popisoval kouč.

Po nástupu z kabin se hráči Krupky chopili iniciativy a začali se tlačit před bránu. „Nechali jsme se zatlačit a po skrumáži inkasovali. Třetí gól byl úplně zbytečný, kdy jsme ustupovali hráči s míčem, který si to namířil na naší bránu," prohlásil Petr Čítek.

Ještě jednou se Střekov vrátil do hry, po hezké akci snížil Bednář. Poslední slovo měli ale opět domácí a pečetili na 4:2. „Nesložili jsme zbraně, po snížení to bylo nahoru a dolů, v závěru mohl ještě zkorigovat Mikšovský, ale pálil jen do brankáře," líčil Čítek.

V dalším kole zamíří na Osadu celek Postoloprt. „S nimi bychom se mohli prosadit. Pokud chceme soutěž slušně dohrát, tak bychom měli bodovat," dodal kouč Střekova.

Krupka – Střekov 4:2 (1:1). Branky: Valenta 2, Hricák, Zacharda – Satran, Bednář. Rozhodčí: Trojan. ŽK: 3:2. Diváci: 50.

Střekov: Dvořák – Kolář, Šindelář, Stárek, Tichý – Rohlík, Bubla, Novotný (62. Řezníček), Šmíd – Satran (84. Mikšovský), Lejček (69. Bednář).

Postoloprty – Neštěmice 2:0 (1:0). Branky: Zícha, Francl. Rozhodčí: Sedláček. ŽK: 3:2. Diváci: 110.

Neštěmice: Čermák – Hůla, Hönl, Klier, Hrabánek – Růžička, Krok, Křivan, Holly, Maštalíř (62. Stehlík) – Paseka (75. Urbanszký).