Doma se tentokrát představí řada týmů z Ústecka, za fotbalem můžete vyrazit do Neštěmic, na Střekov nebo třeba na jednoho ze čtveřice zástupců Ústecka v 1.A třídě.

Čtyři porážky v řadě

Ale pěkně popořadě…Oba zástupci v Krajském přeboru, fotbalisté Neštěmic i Střekova, se tentokrát představí před svými fanoušky a oba mají co napravovat. Neštěmice před týdnem prohrály se Štětím vysoko 1:5 a utrpěly tak už čtvrtou porážku v řadě.

„Největším problémem je obrana, ta nám zatím vůbec nefunguje. Navíc už na nás leží psychická deka a neproměňujeme ani vyložené šance," zlobil se po posledním debaklu trenér Českého lva Martin Beran. Jeho partička v neděli hraje doma s Modrou a už potřebuje bodovat naplno.

To ostatně potřebuje i Střekov, který se v soutěži rovněž trápí. Naposledy utrpěl rovněž výprask 1:5 na půdě Modlan a prohrál tak už tři zápasy za sebou. „Máme málo bodů a těžké soupeře před sebou. Rozhodně ale nic nevzdáváme," řekl kouč Petr Čítek. Na Osadě se v sobotu představí Štětí a domácí prahnou po výhře.

Jen Libouchec jede ven

Před svými diváky hrají i čtyři zástupci z 1.A třídy. Vedoucí Brná doma hostí pátý Rumburk, trápící se Hostovice se chtějí chytit proti Velkému Šenovu, Mojžíř přivítá nevyzpytatelnou rezervu Lovosic a Velké Březno změří síly s Kamenicí.

Jen Libouchec cestuje ven, představí se na drsném severu ve Šluknově. A 1.B třída? V té dojde na dvě derby, utkají se Trmice s Tisou a Chlumec s Přestanovem.

Krajský přebor: Sobota: 17.00: Střekov – Štětí. Neděle: 15.00: Neštěmice – Modrá.
1.A třída: Sobota: 10.30: Mojžíř – Lovosice B, 11.00: Brná – Rumburk, 15.30: Hostovice – Velký Šenov, Šluknov – Libouchec, Velké Březno – Česká Kamenice.
1.B třída: Sobota: 10.30: Trmice – Tisá, 10.45: Chuderov – Horní Podluží, 12.00: Chlumec – Přestanov, Soběchleby – Chabařovice.
2. třída: Sobota: 12.30: SKP Sever – Sebuzín (ve Svádově), 14.00: Malé Březno – Velké Březno B, Trmice B – Petrovice, 15.30: Malečov – Valtířov. Neděle: 14.30: Chlumec B – Velké Chvojno, 15.30: Povrly – Mojžíř B.
3. třída: Sobota: 15.30: Skorotice – Telnice. Neděle 15.00: Svádov B – Chabařovice B, 15.30: Loko Děčín – Dubice, Brná B – Vaňov.