Zuzana Fidlerová , Litoměřice
Zdroj: Archiv
Zdena Bakešová, Děčín
Zdroj: Archiv
Zdena Bakešová, Děčín
Zdroj: Archiv
Věra Bakeová, Děčín
Zdroj: Archiv
Věra Bakeová, Děčín
Zdroj: Archiv
Věra Bakeová, Děčín
Zdroj: Archiv
Alena Korecká, Česká Lípa.
Zdroj: Archiv
Jitka Svačinová, Ústí nad Labem
Zdroj: Archiv
Vojtěch Čejka, Liberec
Zdroj: Archiv
Grilování Vojtěcha Čejky, Liberec
Zdroj: Archiv
Na snímku je Jan Polách, autor František Málek, Louny
Zdroj: Archiv
Jindřiška Balková, Blov, Kadaň.
Zdroj: Archiv
Gabriela Zíková, Duchcov.
Zdroj: Archiv
Gabriela Zíková, Duchcov.
Zdroj: Archiv
Nejraději mám grilovaný hermelín z alobalu, avšak šťavnatými stehýnky také nepohrdnu! Hana Krákorová (ml.),Liberec
Zdroj: Archiv
Nejraději mám grilovaný hermelín z alobalu, avšak šťavnatými stehýnky také nepohrdnu! Hana Krákorová (ml.),Liberec
Zdroj: Archiv
Jindřiška Balková, Blov, Kadaň,
Zdroj: Archiv
Jindřiška Balková, Blov, Kadaň,
Zdroj: Archiv
Jan Kořínek - Jablonecko. S vnukem Matějem na chalupě na Sobotecku. "Děda to fakt umí. Jednu bílou klobásku si dáváme jako zahřívací kolo a pak ještě masíčko. Osvědčila se nám krkovička marinovaná v koření a v medu alespoň dva dny."
Zdroj: Archiv
Jan Kořínek - Jablonecko. S vnukem Matějem na chalupě na Sobotecku. "Děda to fakt umí. Jednu bílou klobásku si dáváme jako zahřívací kolo a pak ještě masíčko. Osvědčila se nám krkovička marinovaná v koření a v medu alespoň dva dny."
Zdroj: Archiv
Jaroslav Prkno, Ústí nad Labem
Zdroj: Archiv
Helena Veverková na zahradě v Litvínově - Janově při příležitosti oslavy narozenin. Grilovali jsme hlavně kuřátka.
Zdroj: Archiv
Helena Veverková na zahradě v Litvínově - Janově při příležitosti oslavy narozenin. Grilovali jsme hlavně kuřátka.
Zdroj: Archiv
Helena Veverková na zahradě v Litvínově - Janově při příležitosti oslavy narozenin. Grilovali jsme hlavně kuřátka.
Zdroj: Archiv
Jan Kořínek - Jablonecko. S vnukem Matějem na chalupě na Sobotecku. "Děda to fakt umí. Jednu bílou klobásku si dáváme jako zahřívací kolo a pak ještě masíčko. Osvědčila se nám krkovička marinovaná v koření a v medu alespoň dva dny."
Zdroj: Archiv
Jaroslav Prkno, Ústí nad Labem
Zdroj: Archiv
Miroslav Jedlička, Bílka u Teplic
Zdroj: Archiv
Lucie Kasíková, Ludvíkovice, Děčín
Zdroj: Archiv
Lucie Kasíková, Ludvíkovice, Děčín
Zdroj: Archiv
Zdroj: Archiv
Hana Zajková Chomutov
Zdroj: Archiv
Jitka Svačinová, Ústí nad Labem
Zdroj: Archiv
Věra Bakeová, Děčín
Zdroj: Archiv
Věra Bakeová, Děčín
Zdroj: Archiv
Radek Bezpalec, Teplice
Zdroj: Archiv