První třetina zápasu, který byl reprízou loňského finále, byla z obou stran opatrná. Oba celky se soustředily především na obranu a diváci branku neviděli. Dočkali se až po přestávce, radost z ní však neměli. Ve 21. Minutě dorazil zkušený forvard Štěpánek střelu Kváše za záda gólmana Jirotky a hosté se ujali vedení.

To ještě navýšili o tři minuty později, kdy se ve skrumáži před kladenskou brankou nejrychleji zorientoval Prášek a dorazil míček do branky – 0:2.

Ve třetí části se domácí hnali za snížením, šance však nevyužili a na druhé straně zazvonila po ráně hostujícího Kváše tyčka. Ústečané se ale přesto dočkali třetí branky, když nejprve v úniku neuspěl Humhal, jeho pokus však poslal na záda gólmana Soukup a uzavřel tak účet zápasu.

Alpiq Kladno – Elba DDM Ústí 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 21. Štěpánek (Kváš, Plachý), 24. Prášek (Plachý), 43. Soukup (Humhal). Rozhodčí: Žižka, Žák. Vyloučení: 5:7. Bez využití. Stav série: 0:1.

Kladno: Jirotka - Honický, Čermák, Dědič, Nedvěd, Kouba, M. Hnízdil, Kudela - D. Hnízdil, Ogurčák, Příhoda, Šícha, Šíma, Zvonek, Nosek, Protiva, Tvarůžek, J. Šíma, Rejthar.
Elba Ústí: Banda - Kváš, Obdržálek, Růžička, Prášek, Jirava, Rezek - Hubený, Štěpánek, Plachý, Langthaler, Soukup, Humhal, Šilínek, Bím, Gottfried.