V pondělí v 17.30 hodin na jejím ledě odstartuje semifinálová série play off, na jejímž konci se bude jeden z týmů radovat z postupu do baráže o extraligu. A celé Ústí doufá, že to budou právě rozjetí svěřenci trenérů Macha a Mareše.

„Nemáme co ztratit, chceme se pokusit vyhrát u nich alespoň jeden zápas, tak jako se nám to povedlo s Kladnem. Jihlava teď nehrála, nás stály předchozí série spoustu sil. Snad se kluci ještě vyždímají," věří kouč Miroslav Mach.

Zatím bez bodu, změní to?

Oba týmy se letos v základní části WSM Ligy střetly čtyřikrát a Slovan zatím se soupeřem neuhrál ani bod. To se ale může rychle změnit, až teď se bude lámat chléb. „Už se asi nemáme čím překvapit, bude rozhodovat momentální forma," tuší kouč Severočechů. A tu mají jeho svěřenci úchvatnou, vždyť ve čtvrtfinále vyřadili největšího favorita soutěže!

Zdroj: Youtube

„Budeme dál hrát naši hru. Kluci měli dva dny volna, odpočinuli si. Uzdravil se nám jen Čurda, z ostatních obránců nikdo. Ať už bude stav série jakýkoliv, věříme, že doma nás přijdou opět podpořit diváci, jsou naším šestým hráčem, budeme je potřebovat," ví kouč Slovanu.

Program série:

Pondělí: Jihlava – Ústí 17.30

Úterý: Jihlava – Ústí 17.30

Pátek: Ústí – Jihlava 18.00

Sobota: Ústí – Jihlava 17.00

Případný 5. zápas:

21. března: Jihlava – Ústí 17.30

Případný 6. zápas:

23. března: Ústí – Jihlava 18.00

Případný 7. zápas:

25. března: Jihlava – Ústí 17.30