První třetina zápasu nabídla na zimním stadionu v Benátkách spíše opatrný hokej a k vidění byl jen jediný gólový okamžik. V 11. minutě našel od mantinelu Mikšovský spoluhráče Vařechu a ten ranou z mezikruží poslal domácí tým do vedení.

Po nudné první části se ve druhém dějství na ledě rozpoutaly brankové hody. Ve 26. minutě navýšil v přesilové hře vedení domácích Krejčík, když zblízka dorazil střelu Kajínka od modré čáry. Aby toho nebylo málo, ve 31. minutě pak navýšil skóre Videlka a za dalších 38 vteřin už vedly Benátky 4:0, když se trefil Špaček.

O čtyři minuty později se sice Severočeši dočkali snížení zásluhou Budínského, na jeho gól ale našel rychlou odpověď Bittner a vrátil tak domácím pohodlný čtyřbrankový náskok. Ani to ale nebyla poslední branka ve druhé části, v jejím samotném závěru, konkrétně čtyři vteřiny před sirénou, se totiž podruhé v utkání prosadil Budínský a vykřesal tak alespoň malou naději pro hostující Slovan.

Ta ale definitivně vyhasla po druhé přestávce. Ve 47. minutě totiž zatloukl šestý hřebíček do ústecké rakve Mikyska a bylo rozhodnuto. Snížení Vávry osm vteřin před koncem už mělo jen kosmetický charakter.

Benátky n. J. – Slovan Ústí n. L. 6:3 (1:0, 4:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 12. Vařecha (Miškovský), 26. Krejčík (Kajínek), 32. Videlka, 33. Špaček (Krejčík), 39. Bitter (Dlouhý), 48. Mikyska (Šimek) – 37. Budínský (Rod), 40. Budínský (Roubík, Rod), 60. Vávra (Přeučil). Rozhodčí: Wagner – Macháč, Kovačík.

Benátky: Lukáš – Říha, Pabiška, Kolmann, Kajínek, Jandejsek, Šimek, Ulrych – Špaček, Skořepa, Krejčík – Vařecha, Miškovský, Maďar – Bittner, Mikyska, Skalický – Dlouhý, Videlka. Trenér: Pešán.

Slovan Ústí: Petrásek – Černý, Vágner, Kolafa, Smetana, Brož, Holomek, Markulinec, Zdvořáček, Budínský, Roubík, Rod, Tůma, Kloz, Gengel, Pořický, Vávra, Přeučil, Suchan, Baránek, Kuchynka. Trenér: Skrbek.