Na první gól si téměř patnáct stovek diváků muselo počkat dlouho a radost jim neudělal. Ve 27. minutě šli totiž do vedení hosté zásluhou úspěšné dorážky Loskota. Ještě před polovinou střetnutí ale bylo srovnáno, když se trefil domácí Chmielewski a ve 33. minutě už hráči Frýdku vedli po přesilovkové trefě Matyáše.

Vedení domácích ale mělo jen jepičí život, už po čtrnácti vteřinách srovnal na 2:2 Poulíček, když zblízka dorazil nahození Vágnera a začínalo se od začátku. V závěru druhé třetiny mohli jít domácí zpátky do trháku, dvojnásobnou početní výhodu ale i díky skvělým zákrokům Soukupa nevyužili.

Rozhodující trefy si Moravané schovali až na třetí třetinu, konkrétně ve 48. minutě rozjásal publikum Kovařčík a na jeho trefu už hráči Slovanu odpověď nenašli. Naopak v 54. minutě inkasovali počtvrté a vracejí se s porážkou.

Frýdek-Místek – Slovan 4:2 (0:0, 2:2, 2:0)Branky a nahrávky: 30. Chmielewski (L. Kovář, Pechanec), 33. Matyáš (Kania, Pechanec), 48. O. Kovařčík (Jašek, Kania), 54. Jašek (Štebih, M. Kovařčík) – 27. Loskot (Gengel), 33. Poulíček (M. Vágner, Melka). Rozhodčí: Doležal – Zídek, Polák. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. Diváci: 1479.

Frýdek-Místek: Šimboch – Kania, Adámek, Michal Roman, Matyáš, L. Kovář, Štebih, M. Jáchym – Chmielewski, Pechanec, Klimša – Marek Růžička, Cienciala, Franek – Jašek, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Samiec, Miloš Roman, Christov. Trenér: Juřík.

Ústí: Soukup – Bernad, M. Vágner, Kasík, Zajíc, Husák, Přindiš, Skočovský – Melka, Roubík, Poulíček – Doležal, Vrdlovec, Merta – Dalecký, Loskot, Gengel – Markulinec, Macek, Navarra. Trenér: Mach.