Plyšákománie je tradiční předvánoční akce, kterou pořádá spousta sportovních oddílů. Po vstřelené brance zahází fanoušci hrací plochu plyšovými hračkami, ty pak organizátoři sesbírají a následně předají na dobrou věc, například do dětských domovů, do nemocnic a podobně.

Letos sice kvůli koronaviru diváci na stadionu zatím nesmí, ústecký Slovan si ale našel vlastní formu, jak plyšákománii zachovat. "Současná vládní opatření bohužel neumožňují vstup fanouškům na zimní stadión. Ústecký Slovan spouští sbírku plyšáků, kteří zaplní prázdná místa na tribunách. Jakmile bude možné pustit na tribuny naše fanoušky, věnuje Slovan sesbírané plyšové hračky na charitativní účely," stojí v tiskové zprávě klubu. "Plyšáky je možné přinést ve čtvrtek 26.11. od 16:30 do 17:30 na pokladny zimního stadiónu. V tento termín si budou moci držitelé PREMIUM permanentky vyzvednout zlatý dres na základě předložené permanentky a dokladu totožnosti," píše se dále.

Slovan nastoupí už dnes na ledě Vrchlabí (18.00), v sobotu v 17 hodin vyjede na ledě Přerova. Jak už bylo zmíněno, 1. prosince přivítá doma Třebíč. Duely vysílá server hokejkatv.cz, permanentkáři mají přenosy zdarma.