„Chtěli jsme navázat na poslední domácí zápas s Českými Budějovicemi, který jsme sehráli dobře. Bohužel se nám to ale vůbec nepodařilo. Podali jsme jeden z horších výkonů, které předvádíme hlavně na hřištích soupeřů," nechal se po utkání na klubovém webu slyšet asistent trenéra Slovanu Tomáš Mareš.

Ústečtí Lvi tentokrát nezachytili úvod zápasu a už v 11. minutě prohrávali brankou Musila. A když pak krátce před polovinou střetnutí inkasovali druhý gól, nevypadalo to s nimi dobře. „Myslím si, že domácí vyhráli zaslouženě. Hráči, kteří by měli naše mužstvo táhnout, tak ho netáhnou. To je v současné době náš největší problém," přiznal Mareš.

Ve 34. minutě sice vykřesal jiskřičku naděje Vobořil, jenže už po 134 vteřinách vrátil Rebelům dvoubrankový náskok Říha. Lvi se sice ve třetí třetině snažili se zápasem něco udělat a v přesilovce snížili Boháčem, vzápětí byl ale v úniku faulován Stehlík a nařízené trestné střílení proměnil, čímž definitivně rozhodl o výhře domácích.

„Třetí třetina už byla z naší strany takovým taktickým bojem. Ústí sice dalo v přesilovce kontaktní gól, ale síla byla na naší straně a vítězství bylo naprosto zasloužené," pochvaloval si po utkání asistent trenéra Rebelů Richard Cachnín.

Havlíčkův Brod – Ústečtí Lvi 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 11. Musil, 29. Dvořáček (Endál), 37. Říha (Stach), 54. Stehlík z TS – 34. Vobořil (Alinč, Boháč), 52. Boháč (Grin, Alinč). Rozhodčí: Talpa – Rittich, Zíka. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. Diváci: 967.

Havlíčkův Brod: Dolejš – Kolafa, M. Drtina, Jank, M. Vágner, Semrád, Korím, Zítka – L. Havel, P. Polodna, Musil – Chlubna, O. Stehlík, Milfait – Dvořáček, L. Endál, Maliník – Stach, Říha, Berger. Trenér: Mička.

Ústečtí Lvi: Petrásek – Vobořil, K. Černý, Grin, Sklenička, Vl. Brož, Vaněk, Holomek, Motejlek – P. Přeučil, Roubík, Rod – Budínský, Alinč, Daniel Boháč – Baránek, Kloz, D. Tůma – Dostálek, V. Meidl, Vávra. Trenér: Šindel.