V kalendáři si mohou zaškrtnout 6. a 8. dubna, kdy se na ústeckém zimním stadionu po dlouhých devíti letech představí česká hokejová reprezentace! Střetne se zde v přípravných zápasech s Německem.

„Reprezentace u nás absolvuje týdenní soustředění, jehož součástí budou dva zápasy s Německem. Jsme rádi, že se to podařilo dotáhnout do konce," neskrýval radost jednatel Slovanu Vladimír Evan.

Prezidenta svazu přijme primátorka

Přípravy na dubnový svátek hokeje v Ústí podle něj už odstartovaly. „Byli tady zástupci svazu, aby si prohlédli stadion a zázemí. V úterý přijede i prezident ČSLH Tomáš Král a při té příležitosti ho na magistrátu přijme primátorka města Věra Nechybová. Součástí akce bude i poděkování mladým hráčům Slovanu, kteří nedávno reprezentovali Ústecký kraj v Kanadě a přivezli zlaté medaile," prozradil Vladimír Evan.

V dubnu se podle něj mají fanoušci na co těšit. „Vzhledem k tomu, že se mistrovství světa letos koná v Rusku, pravděpodobně v Ústí nad Labem nastoupí už i někteří hráči z KHL," láká Vladimír Evan diváky do ochozů.