Již ve čtvrtek se uskuteční autogramiáda české hokejové reprezentace, která si odskočí z přípravného zápasu s Německem před mistrovstvím světa v Rusku.

Soutěž o dresy a vstupenky

Od 15 do 17 hodin bude možné nejen získat podpis některého z hráčů, vyzpovídat je a vyfotit se s nimi, ale zároveň také soutěžit o dresy, upomínkové předměty a vstupenky na páteční přípravný zápas s německou reprezentací. Podpisy budou rozdávat hokejoví reprezentanti Tomáš Kundrátek, Lukáš Kašpar a Lukáš Radil.

Mezi pravidelné akce se zařadí setkání s vědci a akademiky při příležitosti 25. výročí Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Rendez-vous v přátelském duchu nad kávou budou probíhat každý první čtvrtek v měsíci v kavárně Cafe In.

Dvojice renomovaných odborníků z vybraných fakult UJEP bude návštěvníkům k dispozici vždy od 17 hodin.

Na kávu s vědcem

Příchozím se tak nabízí jedinečná příležitost dozvědět se řadu zajímavých informací napříč obory a proniknout do tajů vědy. Akce s názvem Na kávu s vědcem se odehraje také ve čtvrtek.

„Snažíme se program v našem centru vytvořit pro návštěvníky co nejbarvitější a vytvořit tak dostatek příležitostí pro zábavu a setkávání. Vedle série koncertů k 50. výročí festivalu Porta, čtvrtečních farmářských trhů zahájíme ve spolupráci s Univerzitou Jana Evangelisty Purkyně také pravidelné čtvrteční schůzky nad kávou s vědci. Zároveň rádi umožníme sportovním nadšencům a fanouškům hokeje vidět své hrdiny," uvádí Kateřina Kejřová, marketingová manažerka OC Forum.