Stejný autor má i jako producent na kontě nízkonákladové nezávislé drama Ještě chvíli, prosím! (Hatefree studio), který měl v ústeckém Veřejném sále Hraničář premiéru předloni v listopadu.

Zmíněný příběh plný ironie, zajímavých hereckých a podivného humoru i absurdit minulého režimu přišel na zhruba sedm tisíc korun. U nového filmu autor počítá s nepoměrně většími náklady. Proto se producent rozhodnul financovat ho jinak než první snímek.

„Již jsou v prodeji vstupenky na slavnostní premiéru filmu Povídky z městského parku. Lze je zakoupit zasláním částky 250,- Kč za vstupenku (budete-li chtít přispět vyšší částkou, nebráníme se) na transparentní účet 2401376905 / 2010, do zprávy pro příjemce uveďte jméno a zároveň na mailovou adresu povidkyzmestskehoparku@seznam.cz zašlete svoje jméno a informaci o zaslání peněz, abychom na Vás měli kontakt. Neváhejte, kapacita sálu je omezena! Film se bude točit v průběhu několika následujících měsíců,“ upozorňuje ústecký producent i autor.

Ilustrační foto
Začíná nové televizní vysílání. Některé programy najdete jinde

Snímek má opět na svědomí Hatefree studio (Filip Nuckolls - režie, Michael Johanides – kamera a Miroslav Rosendorf – scénář, tvůrci filmu Ještě chvíli, prosím! Za své peníze dostanete originální vstupenku na světovou premiéru filmu, a to s pořadovým číslem tak, jak budou přicházet peníze na transparentní účet založený pro tento účel. Na vstupence bude zároveň jméno kupujícího! Pro ty, kteří budou chtít koupit vstupenky jako dar a jméno obdarovaného ještě nebudou znát, bude na vstupence volné pole pro dodatečné dopsání jména.

„Vstupenku si prozatím koupilo 32 lidí, někteří za lístek zaplatili více, aby projekt podpořili,“ řekl Deníku Miroslav Rosendorf.

Otužilci z Trmic oslavili jubileum v jezeře Milada.
FOTO: V ledové vodě Milady plavou otužilci dvakrát týdně

„Máme kompletní herecké obsazení. Kromě Jaroslava Achaba Haidlera a Dana Dittricha ve filmu uvidíme i herce Divadla Petra Bezruče: Vojtěcha Říhu (ten hrál už v předchozím filmu Ještě chvíli, prosím!) a Dušana Urbana. Třešničkou na dortu bezesporu bude účast dalších dvou známých osobností: jednu z rolí přijal herec Jan Potměšil, s ním ve filmu uvidíme i písničkáře Vladimíra Mertu, který pro film udělá i hudbu. Včasným zakoupením vstupenky zároveň diváci přispějí na financování tohoto nízkorozpočtového filmu, jehož premiéra se uskuteční 6. prosince 2018 v ústeckém Veřejném sále Hraničář,“ doplňuje Miroslav Rosendorf.

„Současně počítáme s tím, že se ve vedlejších rolích snímku objeví i některé známé herečky, jejichž jména si zatím nechám pro sebe,“ upozorňuje ještě řekl Rosendorf.

Transparentní účet k zakoupení vstupenky do Hraničáře na slavnostní premiéru snímku najdete zde