„Horkýže? Skvělí, jako vždy. Pokaždé nás pobaví. Ty jejich starý vypalovačky jsou nejlepší. Žužu, Hádanka, Na lehátku," řekla Deníku Kateřina Bláhová z Lovosic. Přijela s kolegyněmi. „Slíže jsou jenom maličko sprostí, ale na to jsme od nich zvyklí, proto je máme rádi. A těšíme se víc na Sestry."

„Slíže mi pouštěla přítelkyně v autě, líbili se mi, tak jsme tady. Ale zklamali. Kdo nezná jejich desky, nemohl vědět, co zpívali. To byla akustika jak v trabantu, průšvih. Měli by udělat inovaci, dát dozadu titulky jako u opery," řekl Olda z Děčína.

PIVO I POPEL NA HLAVU

Edita dodala: „Přijeli jsme kvůli Třem sestrám. V Děčíně máme lepší lidi. Tady nám polévají hlavu pivem, kouří, sypou popel na hlavu. Olda doplnil: „Když do vás někdo drcne, to nevadí. Ale když čtyři lidi najednou, to už je bezohlednost." Po koncertě už byli spokojení.

Scénu měly kapely zdobenou obřími sekyrkami, čakany, u bicích dobře zásobený bar, „číšník" svědomitě nosil do první řady půllitry piva. Zpěvák, autor textů i šoumen Sester Fanánek „válel sudy".

Sestry přizvaly smyčce, s bývalými kolegy rebela Franty Sahuly daly jeho hity Zrcadlo či Lambada, samy přidaly Průša Je úchyl dokonce i s tlustou Růžou. Pár hitům vylepšily klipy (Lidojedi), nezapomněly na Homosexuála, AIDU, Kocovinu, Mexiko, Da da da, Nechci do ústavu, Kalhotky ze Lhotky, Slovenskou, Ta naše rytmika, Zelenou, Život je takovej… Večírek se vydařil.