Leono, jak důležitý je pro vás nový hit „Měj mě rád"? Baví vás, bude i klip? A je opravdu předzvěstí nového alba?
Mám radost z každé nové písničky, o které jsem přesvědčená, že je nápaditá, má atmosféru a v tom nejlepším slova smyslu jde pod kůži. „Měj mě rád" je písnička, kterou si mnozí zapamatují na první či druhý poslech; je pozitivní, melodická a jak já říkám „holčičí"… Vize klipu vzniká, plánujeme ho na jaro.

Ta písnička je „tak trochu čarodějnická". Souvisí s vaší rolí čarodějnice v muzikálu Robin Hood?
Ne, s rolí Čarodějnice v muzikálu Robin Hood nijak nesouvisí. Je spíš o pocitu, že každá žena má svá kouzla a tajemství a domnívám se, že to je jedna z věcí, které muže na nás ženách baví.

Podílela by se skupina Turbo, která pro vás psala tento hit, i na CD?
O spolupráci s Turbem na desce s producentem a autorem písně Martinem Laulem neuvažujeme. Martin je zkrátka skvělý muzikant, který píše i jiné písničky než pro Turbo o to víc je to překvapivé a svědčí to o jeho širším muzikantském spektru. Je zajímavé, jak se shodujeme ve společných názorech…

Na Plese severočeských patriotů, akci v duchu agenta 007 zazpíváte i hit Golden Eye. Od Tiny Turner je skvělý, je těžké od ní píseň převzít, zazpívat? Či je to naopak šance ukázat se, dát publiku něco extra?
Na plese zazpívám dva hity z filmu o agentu 007: „Licence to Kill" a také „Golden Eye". Je všeobecně známo, že tyto filmy provázely neméně skvělé hity, a to že jeden z nich nazpívá právě Tina Turner se dalo očekávat. Je úžasná, má senzační repertoár a její zpěv je silně emoční. Je mou velkou inspirací, má interpretace hitu „Golden Eye" je pro mě osobním vyznáním této skvělé divě.

Chtěla byste být „Bond Girl"? Bavilo by vás ve filmu hrát lásku agenta 007? Podrážet ho, nebo mu „zachraňovat kůži"?
Mám pocit, že do Bond Girl se může v životě vcítit každá žena, která je tak trochu šelmička. I taková hra na ženu vamp, Bond Girl, může být velmi zábavná, nemyslíte?

Co důležitého a zajímavého vás letos čeká? I nový muzikál?
Letos se chci soustředit na vznik nové desky, plánuji také nový program do divadel a kulturních zařízení. Nabídku na nový muzikál momentálně mám a zvažuji ji. Je to krásná role, ovšem čas je jen jeden. Musím vše zvážit, abych nic neošidila a nepodcenila.