Prvním počinem ke čtvrtstoletí teplické rockové legendy Kabát je reedice jejich hitového 2CD „Suma Sumárum" se stejnojmenným DVD. Pro Deník to řekla Marcela Kočandrlová z firmy Parlophone Music ČR, která kolekci v pátek vydala.

V luxusním balení

„Legendární best of Kabátu vychází v kompletu 2 CD a 1 DVD v aktualizované, zremasterované podobě v luxusním balení," prozradila.

„Oproti komerčně veleúspěšnému původnímu vydání má 2. CD všechny písně v studiových verzích. Nová edice je balena do digipacku se speciální povrchovou úpravou."

13. září s D. A. D.

Oslavy 25 let kapely vyvrcholí dalším open air megakoncertem v Praze na Vypichu 13. září 2014. Jako hosty si zvou rockery D. A. D. (Dánsko).

„Dál chceme přinášet něco nového. Proto zveme na unikátní show k 25 letům, co hrajeme ve stejné sestavě," uvádí Kabát. Alice Titzová z 2Media říká: „Kdy Kabát vznikl? Na tom se kapela přesně neshodla."

Zase si to užijeme

„Proč mít tamtéž po 5 letech zas jeden megakoncert? Vypich I. byl pro nás, a doufáme že i pro naše fanoušky, výjimečný zážitek, takže ho chceme zopakovat," tvrdí skupina Kabát. Tedy Pepa Vojtek a spol., od nichž byla unikátní i show v červnu 2013 na fotbalovém stadionu v Teplicích.