V současnosti také vyjednává s kapelami jako je Divokej Bill, Tři sestry, s Tomášem Klusem, pro starší pak například s Petrem Spáleným. Koncerty chce pořádat především v pátek a v sobotu. Otevřít chce 19. dubna Stoletou diskotékou Miroslava Haška a Ivana Dostála.

Přitom ale Josef Janeček příliš nevěří, že klub bude vydělávat horentní sumy, takže se nechystá mít otevřeno celý týden, ale jen v úterý a pak už jen podle momentálního programu akcí. Co se výdělku týká, spoléhá spíš na své zavedené podniky.

Kromě Doma totiž provozuje vinárnu Beseda ve Všebořicích, restauraci Na Terase, pivnici Letiště. Pořádá kulturu i v Horizontu, chystá se ji ale přesunout do Doma. Prý kvůli lepšímu zázemí pro účinkující. „Teď je ale důležitá rekonstrukce, kterou v klubu právě děláme, aby se to tu trochu zkulturnilo," pokračoval.

Studentské akce

Klub tak dostane nové sociální zařízení, podlahy, nátěry a další. „Netvrdím, že akce budou každý víkend. Stálý otvírací den zůstane opravdu jen úterý, kvůli cvičné lezecké stěně," popsal Janeček.

S Janečkem už jednal například i Michal Nejedlý ze Studentské unie Ústí nad Labem, která pořádá populární festival Papučpárty. Zrovna tu museli kvůli uzavření klubu zrušit a přesunout na léto.

„Což je zajímavé, jelikož pod širým nebem jsme ji ještě nepořádali. Jinak jsme se domluvili, že akce Studentské unie budeme mít v Doma dál, ale až od září, se začátkem zimního semestru," podotkl Nejedlý.

Festivaly ústeckých kapel

Vysokoškolským akcím by prý Janeček prostor rád ponechal. Počítá i s festivaly ústeckých kapel. „Dvakrát do roka takové akce, kde je lístek kolem třiceti korun a lidi si mohou v pohodě posedět."

Znovuotevření Doma potěšilo například i muzikanta Tomáše Staňka z ústecké kapely UDG. „Už jen proto, že jsme tu pořádali čtyři vánoční koncerty naší kapely. Určitě nového provozovatele zkontaktuji, abychom si s ním domluvili termín a mohli tuhle tradici dodržet," slíbil Staněk.