Slovo Vivaldianno zní jako hudební zaklínadlo, s podtitulem Město zrcadel se jedná o světově unikátní multimediální 3D koncert. Nabídne multižánrovou show, u které můžeme být také.

ZRCADLA NA DISKU

Turné začalo v červnu 2016 v pražské O2 Areně. Paralelně s koncertem vyšel na Blu-ray disku od Magic Box ve spolupráci s Českou televizí záznam ze stejné haly z 10. června 2015.

Z koncertu ve 3D, který vedle strhujícího příběhu a hudby Antonia Lucia Vivaldiho nabídl také klasiku z pera Wolfganga Amadea Mozarta či Fritze Kreislera a původní hudbu Michala Dvořáka a Jiřího Janoucha. Scénář k představení Vivaldianno Město zrcadel napsal Michal Dvořák, režii měli společně textař Tomáš Belko a choreograf Michal Caban.

MĚSTO JE V DIVADLE

Nové turné ale nabízí mnohem více. Již osvědčený tým Michal Dvořák a Jaroslav Svěcený doplní Anna Mlináriková a také Terezie Kovalová.

A co je tedy projekt VIVALDIANNO - MĚSTO ZRCADEL?

Jeho tvůrci mluví o Koncertu nové generace. Spojuje barokní drama s rockovou energií, nejmodernější divadelní a světelnou technologií a moderními tanci a přidává velkoplošné 3D projekce.

A to vše v lehce mrazivém příběhu o nadějích a ztrátách geniálního barokního skladatele Antonia Lucia Vivaldiho.