Vyhlášený country, bluegrassový, trampský i folkový festival hlásí už 31. ročník. Pobaví, neboť zve na hvězdy všech čtyř zmíněných hudebních stylů. Festival na tradičním místě pod velkým stromem pořádá Chlumecká alternativa. Zahájí ho v pátek od 19.00 legenda Kamelot v čele se zpěvákem, autorem a kytaristou Romanem Horkým. Poté zahraje další hudební legenda ze severu Čech, vyhlášená bluegrassová kapela Cop.

Sobotu ve 14 hodin zahájí Chlumecký guláš místní kapela Nádraží. Poté zahrají v parku bluegrassové legendy Malina Brothers, hudební bratři jak se patří.  Dále budou hrát Passage. Následovat bude v sobotu odpoledne set kapely kapela Blue Gate, další na seznamu účinkujících jsou populární Mariane. Ti se na svém webu chlubili, že pobaví Guláš, už s velkým předstihem a radostí.

Ve znamení hvězd pak bude finále Chlumeckého guláše. Představí se tu folková zpěvačka Pavlína Jišová a po ní od 21.00 Rangers. Akci moderuje Jiří Balvan Balej, stanovat lze v místě, pořadatelé zajistí odjezdy nočních autobusů z Chlumce ve směru Ústí a Krupka.

O radost z pěkných úlovků z Teplicka se podělila čtenářka Iveta A.
FOTO: Sezona hub propukla. Pochlubte se svými úlovky, pošlete nám fotografie