Na celý večer, nazvaný BEZ NAPĚTÍ přišlo opět kolem dvou set návštěvníků. Nejdříve vystoupila skupina Yeti (kde se vedle kapelníka Tomáše Pohořského uvedli i četní hosté formace) a poté přišla skupina Stará škola, aby ve svém novém složení poprvé zahrála svůj UNPLUGGED program.

Skupina hrála i s hostem Miroslavem Slávkem Vojnarem, kytaristou z Last Rebel a Vojnar Family Band. Lidé se skvěle bavili, prostředí a restaurace byly bez chyby, počasí jakbysmet a vše včetně zvuku (Míra Vaňkát a jeho tým) vyšlo přesně podle představ pořadatelů.

Setkání rockových kapel v pivnici Fírovka.
OBRAZEM: V pivnici Fírovka se sešli rockové kapely a jejich fanoušci

Stará škola pojala akustické ztvárnění svého repertoáru již úplně jinak, zazněly zde i další nástroje (flétna, saxofon, housle), úspěch měly jak vyloženě akustické věci Staré školy, tak i jejich středověce zabarvené skladby. Celý večer nakonec dostal takové grády, že při přídavcích už tancovali snad všichni!!!

Příští sobotu se pojede již v jednoznačně rockovém duchu, kdy obě tělesa, Stará škola JINAK a U.X.B budou hrát své nejoblíbenější převzaté skladby. Těšme se na večer coverů!

Vítězslav Štefl, Velké Březno

4. ročník Memoriálu Karla Neugebauera odstartoval sérii rybářských klání na přehradě v Povrlech.
FOTO: Vedro zkrátilo soutěž rybářů v Povrlech