Právě v Ústí se Nikol narodila. „Jakmile se člověk v lásce zamotá, tak je dobré se co nejrychleji rozmotat. Pro mě rozmotání znamenalo ze všeho se vyzpívat,“ říká.

Jak jste se ke zpívání dostala?
Už jako malá jsem tancovala a prozpěvovala si před televizí na písničky v Óčku. Chodila jsem také do ústeckého sboru a zbožňovala jsem dívčí skupinu 5Angels, kterou jsme s mými kamarádkami napodobovaly a vystupovaly s jejich písněmi na školních akcích už na prvním stupni základní školy.

Tisíce lidí si pouštějí váš videoklip V lásce zamotaná. Proč zrovna téma láska?
Cítit lásku je v životě to nejdůležitější, ať už sám k sobě nebo k druhému. Jakmile se člověk v lásce zamotá, tak je dobré se co nejrychleji rozmotat. A pro mě rozmotání znamenalo ze všeho se vyzpívat.

Zdroj: Youtube

Nikol Lacková - V lásce zamotaná  Zdroj: YouTube.com/Nikol Lacková

Jak vzpomínáte na natáčení videoklipu?
Původně se videoklip vytvářet neměl. Chtěla jsem píseň vydat jen s lyrics videem nebo promo fotkou. Shodou náhod jsem se ale seznámila s Jakubem Cahou, který nakonec videoklip natáčel. Za jeho práci, kterou zvládl perfektně, mu patří obrovské poděkování. Natáčení probíhalo krásně plynule, vše šlo skvěle. Jediné, s čím jsme se museli poprat, byla situace s lidmi. Do jednoho z barů v Litoměřicích, kde se záběry vytvářely, přišlo méně lidí, než jsme očekávali, takže se vše muselo natočit a naaranžovat tak, aby to vypadalo, že nás tam je opravdu dost. Výsledek můžete posoudit sami. Mimo jiné ve videoklipu najdete i záběry z Mariánského mostu v Ústí nad Labem a ze Střeleckého ostrova opět z Litoměřic.

Co v oblasti hudby dále plánujete?
Ráda bych brzy vydala další písničku, jen se ještě rozhoduji, zda v angličtině, nebo jestli mám zachovat češtinu. A momentálně jsem součástí projektu Barvám neutečeš, kde budu zpívat svou písničku a následně dáme s mými tanečnicemi rozcvičku.

Učitelka v ústeckých Předlicích a studentka UJEP Nur Ashraf Bekai
Muslimka učí romské žáky. „Cítím, že mě potřebují,“ říká Nur Ashraf Bekai