Tata Bojs, Pražský výběr, Sto zvířat a mnoho dalších českých i zahraničních hudebních hvězd se představí na oblíbeném festivalu Rock for Church(ill), který proběhne tradičně na konci prázdnin v pěkném přírodním areálu ve Vroutku u Podbořan.

Pořadatelé už uzavřeli a zveřejnili letošní kompletní program. Vstupenky v předprodeji se dají pořídit za 650 Kč (+ případné) poplatky.

„Na zvučná jména letos láká nejen hlavní pódium, kde se představí The Qemists, The Herbaliser, Anthony B a další, ale i DJ stage. Tu ovládnou populární DJs a producenti Matrix & Futurebound, The Free-stylers a britský zpěvák Deadly Hunta. Z domácích kapel se ve Vroutku ukáže Pražský výběr, Tata Bojs, Sto zvířat a mnoho dalších kapel a hudebníků," uvedl Jaromír Telenský z pořadatelské­ho štábu.

Čtěte také: Pořadatelé Rock for Church(ill) překvapí i letos

V přírodním areálu na Myslivně podle něj vystoupí šest zahraničních kapel a špička české hudební scény. „Na Rock for Churchill budou letos slavit kulaté narozeniny hned dvě kapely. Tata Bojs přivezou v rámci turné k 25. výročí speciální scénu a slavit bude i slovenský Polemic, který letos kroutí už 20. sezónu!" říká pořadatel.

Festival proběhne 30. a 31. srpna. Letos jde už o čtrnáctý ročník.

„Srdečně zveme všechny návštěvníky, přátele skvělé muziky! Lístky se dají s poplatkem pořídit v předprodejních sítích Ticketportal a Sazkaticket, bez poplatku pak na dobírku na festivalovém webu anebo osobně v pokladně pražského Lucerna Music Baru. Stanování na místě je jako vždy zdarma. Za auto se platí stokoruna na oba dny. Těšíme se na vás!" vzkazuje Jaromír Telenský.

Všechny potřebné podrobné informace i kompletní seznam předprodejních míst najdou zájemci na www.rfch.cz.