Republiková hudební turné, která už loňské nadmíru parné léto brázdila Českem a navštívila také mimo jiné Kutnou Horu, letos bude bavit publikum v Ústí nad Labem. Akce slibuje zajímavý hudební program, zábavu, kvalitní občerstvení i hudbu také pro děti.

Právě jim zahraje Jaroslav Uhlíř. Těšit se mohou na písničky z mini operetek i slavných českých pohádek plus hity dua Svěrák Uhlíř.

Hudební program je postavený tak, aby si v něm vybral každý. Hvězdami letošního ústeckého programu bude ovšem Xindl X se se svou kapelou a písničkami z chystané nové desky.

HRŮZA SKLÁDAL NA LŮŽKU PO ÚTOKU NÁSILNÍKŮ

Vděčný bude i koncert slovenské pop rockové jistoty a stabilně nejúspěšnějšího zahraničního interpreta v Česku za poslední roky No Name. Do stejného amfiteátru se vrací country lady Věra Martinová, coby jedna z hvězd nedávného 50. ročníku ústecké Porty, tradiční Čechomor, liberecký hip hop pop Atmo Music, v současnosti idol fanynek.

Jistotou koncertu bude také pop rockový zpěvák Michal Hrůza (ex Ready Kirken), který nedávno navštívil Teplice se svým divadelním turné a přivezl sem také své aktuální koncertní DVD. Nahrávku, se kterou se po čase stráveném na lůžku po brutálním útoku násilníků v Ostravě na Stodolní ulici vrátil zpátky na koncertní pódia k nemalé radosti svých příznivců, hlavně fanynek.

V ústeckém Letním kině zítra vystoupí také „Český Bryan Adams" Petr Bende a Čechomor.