Předchozí
1 z 6
Další

Ústecký podnik HookahZdroj: Vilém Maruš

Po úspěšném rozjezdu naší první teplické pobočky jsem se rozhodl otevřít stejný podnik i ve vnitrobloku v ústecké ulici Hradiště. Na tuto myšlenku mě přivedla poměrně široká základna zákazníků a příznivců, kteří za námi až donedávna museli dojíždět do Teplic. V Ústí fungujeme od března tohoto roku, bohužel jsme poměrně krátce po otevření museli opět podnik zavřít kvůli koronavirové krizi.

Ústecký podnik HookahZdroj: Vilém Maruš

Stejně jako v Teplicích nabízíme i v Ústí kvalitní vodní dýmky a nespočet alkoholických i nealkoholických koktejlů. Od podobných zařízení se myslím odlišujeme zejména servisem, který naše produkty provází. Každý jeden koktejl, každou dýmku tvoříme s láskou a maximálním úsilím. Dbáme na kvalitu a o každého zákazníka se staráme tak, jako by seděl v podniku jen on sám.

Ústecký podnik HookahZdroj: Vilém Maruš

Naši klientelu tvoří převážně mladší věková skupina, studenti, mladí lidé, nejčastěji ve věku 20 až 30 let, každopádně vstup do našeho podniku je vzhledem k nabídce od 18 let.

Ústecký podnik HookahZdroj: Vilém Maruš

Koronavir nás samozřejmě ovlivnil velmi negativně, zasáhl Hookah zejména po ekonomické stránce. To, že je podnik uzavřen, totiž zdaleka neznamená, že se vynulují i měsíční výdaje. Zároveň nás mrzí, že nemůžeme dělat věci, co nás tolik baví tedy starat se o naše zákazníky a vidět je odcházet z podniku spokojené. 

Ústecký podnik HookahZdroj: Vilém Maruš

Co se týče brzkého znovuotevření, pomalu, ale jistě dezinfikujeme veškeré vybavení a připravujeme vše nezbytné pro provoz podniku. Co se týče podnikání, chtěl bych do budoucna oba své podniky, respektive obě pobočky své firmy, vést tak, aby se k nám zákazníci rádi vraceli. Aby Hookah platil za místo nejen s dobrými vodními dýmkami a drinky, ale i nadstandardním servisem, profesionálním a usměvavým personálem. Protože v Ústí působíme pouze krátce, je toto mé podnikání samozřejmě jednou ze současných priorit.

Ústecký podnik HookahZdroj: Vilém Maruš

Do budoucna ale samozřejmě koukám, a jednou z mých hlavních vizí je s přítelkyní vést spokojený rodinný život. K Ústí mám velmi blízký vztah. Studoval jsem zde a hrál hokej za Ústecké lvy.