Redakce ústeckého Deníku připravila další anketu O nejsympatičtější miminko. Hlasovat můžete do příštího pátku do 12.00 hodin. Výsledky se dozvíte vždy v sobotním Deníku a také na internetových stránkách Ústeckého deníku, kde naleznete nová miminka i anketu.

Každý týden náš fotograf objíždí spolupracující porodnice a fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení.

Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na mail: ustecky@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Deníku nebo na www.denik.cz/miminka. Tam najdete i všechna miminka, která již v Deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

Rodiče miminka týdne si odnesou šek na 250 korun a miminka měsíce na 500 korun na nákup zboží v lékárně Benu v komplexu CPI Center na Masarykově ulici, která poukazy do soutěže věnovala.

Dárkové kupony.HLASOVAT můžete do pátku 23. listopadu do 12.00 hodin!

Miminkem 46. týdne se stal syn Adam, maminky Zuzany Vodičkové. Od čtenářů získala 720 hlasů.

Gratulujeme, v redakci Ústeckého deníku čeká na rodiče poukaz na 250 korun. Vyzvednout si je mohou na adrese Klíšská 25, Ústí nad Labem.

Maminky, domluvte si předem termín předání ceny na e–mailu: miminka.ustecky@denik.cz.