Redakce ústeckého Deníku připravila další anketu O nejsympatičtější miminko. Hlasovat můžete do příštího pátku do 12.00 hodin. Výsledky se dozvíte vždy v sobotním Deníku a také na internetových stránkách Ústeckého deníku, kde naleznete nová miminka i anketu.

Každý týden fotoreportér Deníku  zajíždí na oddělení a fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení.

Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na mail: miminka.ustecky@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Deníku nebo na webu usteckydenik.cz/miminka. Tam najdete i všechna miminka, která již v Deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

Na webu usteckydenik.cz/miminka nebo pomocí kuponu z tištěného vydání můžete také hlasovat v doplňkové anketě o nejsympatičtější miminko týdne. Rodiče vítězného novorozence získávají pro něj šek na dvě stě korun do BENU lékárny v CPI Center u Hraničáře. Pro sebe  slevový poukaz do cukrářství Duo na cukrovinky.

Miminkem minulého týdne se stal Jakub Kočí.
V internetové anketě získal celkem 2 737 hlasů.
Gratulujeme!

Rodiče domluvte si předání výhry na e-mailu miminka.ustecky@denik.cz

(Hlasy z internetového hlasování počítáme do pátečního poledne, později přičtené hlasy jsme proto nezapočítali. Děkujeme za pochopení.)