deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Josef Rod

Reportér

Deník / Josef Rod

Přesto to byl na začátku boj, zvyknout si nejen na úplně jiný styl psaní, ale také na každodenní pracovní zátěž, a to včetně víkendů. Občas jsem měl z pondělí o noční můry, obvolat dvacítku trenérů, sepsat kolem deseti článků, z nichž jeden měl v průměrů patnáct set až dva tisíce znaků – to byla dvanáctihodinová šichta. Ale zvykl jsem si.

Deník / Josef Rod

Už jako sportovní redaktor jsem se snažil obsáhnout co největší množství i těch menšinových sportů a ve svojí snaze jsem pokračoval i jako komunitní redaktor, kdy jsem měl na starosti různé spolky, zájmové organizace, hasičské sbory nebo školy. Navíc jsem se pomocí retro rubriky, která ukazovala různá zákoutí v proměnách času, vrátil i k historii.

Deník / Josef Rod

Do další etapy v rámci Rakovnického deníku jsem vstoupil v únoru letošního roku, kdy jsem přešel do pozice redaktora zpravodajství. I zde si podobně jako v prvních měsících předchozích pozic postupně zvykám na trochu jiný styl práce. Orientovat se ve složitých tématech města je přece jen něco jiného, než napsat reportáž z kulturní akce.

Deník / Josef Rod

Ve svém volném čase si rád zajdu třeba na hudební koncert. Nejradši mám klasiku. Je mi jedno, zda se jedná o rock´n´roll, hard rock, novou vlnu, punk, grunge nebo metal. Rád objevuji starší doposud nepoznané kapely, kterých je tolik, že ani nemám čas sledovat novější hudební tvorbu. Historii zkrátka nezapřu.

< Předchozí
1 z 4
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků středních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: