V domácím utkání proti Mělníku to byly dvě pětisetové bitvy. „Bylo to vyrovnané a obětavé. V prvním utkání jsme ztrácely dva sety, ale nakonec to obrátily. V tom druhém to bylo obdobné, ale ve zkrácené hře prokázal Mělník lepší fyzičku,“ popisovala vše děčínská volejbalistka Michaela Beranová.

Petr Brom, kouč volejbalistů Ústí.
Brom: Budeme vítězit. Za to dám ruku do ohně!

Proti Chabařovicím nastoupil Spartak v nejsilnějším možném složení. „Chabařovice nás velmi dobrým podáním zatlačily do defenzívy, čímž jsme nemohly využít našeho smečařského potenciálu. Špatný příjem nás provázel oběma zápasy, takže výsledek byl dvakrát jednoznačný. Nutno podotknout, že Chabařovice mají velmi vyrovnaný a kvalitní kádr a všechny týmy s nimi budou mít velké potíže,“ podotkla Beranová.

Děčínské volejbalistky jsou zatím se třemi body na předposledním místě. O nadcházejícím víkendu je čeká pauza, do akce půjdou v sobotu 28. října. „Tentokráte budeme hrát v Rumburku, soupeřem nám bude Žižkov. Věříme, že přijde hodně fanoušků,“ dodala Beranová.

Chabařovice – Spartak Děčín 3:0 (12, 22, 21) a 3:0 (21, 18, 18)

Děčín: Bojčevová, Beranová, Acsová, Demutová, Jindřichová, Jindrová, E. Strzepková, A. Hýblová, M. Hýblová. Trenéři: Dopita, Procházka

Bourání šaten na hřišti v Mojžíři.
FOTO: Šatny fotbalistů jdou k zemi, dostanou nové za 9,6 milionu