Ústečané jsou nováčkem soutěže a premiérový zápas odehráli před dvěma týdny v Plzni. Místním Pilsen Patriots podlehli 14:36. V neděli je ale ve Svádově bude hnát kupředu možná až tisícihlavý dav!

„Co se stalo v Plzni, zůstalo v Plzni. Porážku jsme přijali, soupeřům pogratulovali a nyní se už soustředíme na domácí zápas proti Titans. Do něj půjde celý tým na 200 procent. Věřím, že to bude skvělý zážitek a fanoušci si přijdou na své," povídal po prvním mači PR manažer klubu Marek Moudrý.

ZAPRACUJEME NA CHYBÁCH

Pro samotné hráče byl první duel v Plzni především sbíráním zkušeností. „Z pohledu útoku to pro nás byla po dlouhé době ostrá zkouška s velmi zkušeným týmem. Trvalo nám, než jsme odhalili způsob, jakým do soupeře hrát. Víme ale, co jsme dělali špatně a do příštího zápasu na těchto chybách zapracujeme," slíbil hrající předseda Matěj Sahula věrným fanouškům.

Právě na jejich podporu budou hráči Blades v souboji s Titány spoléhat. „Pojďme opět celé zemi ukázat, že v Ústí je nejlepší footballová atmosféra. Vezměte doma všechno, co dělá nějaký hluk, šetřete před zápasem své hlasivky a v neděli 1. května to všechno vypusťte při sborovém: Go Blades!" lákají Ústečané na svém Facebooku diváky.