Akce, která se měla uskutečnit nejprve 20. března 2020, později pak kvůli pandemii covidu-19 v pátek 5. září 2020, byla nakonec znovu odložena na 19. března 2021. Necelý měsíc před konáním akce ale pořadatelé rozhodli, že kvůli nelepšící se situaci je nejlepší možností akci definitivně zrušit.

"Vzhledem k situaci ohledně koronaviru jsme nuceni ples definitivně zrušit. Je nám to velice líto a věříme, že se někdy v budoucnu opět sejdeme na této velké sportovní párty, a na tuto nelehkou dobu budeme jen s trpkým úsměvem vzpomínat," řekl hlavní organizátor Roman Eckert.

"Prosím všechny, kteří mají zakoupené vstupenky, aby je vraceli od 15. února do 3. března, a dále pak od 15. března do 31. března. Mezi těmito termíny nejsem přítomen v místě bydliště, takže prosím nevolejte," popsal, jak bude probíhat vrácení financí za již zakoupené vstupenky. Telefonní kontakt, na který volat mezi 12. a 18. hodinou, je 602 450 366. "Po tomto termínu nebude již brán zřetel na reklamaci vrácení peněz za vstupenky," upozornil na závěr.