„Pořád mi to nedochází. Přijde mi, že je to sen a já čekám, kdo mě z něj probudí," usmívá se sympatická tmavovláska. Více o zápase si přečtěte zde: České krásky zářily v ringu. Sedláčková i Bytyqi získaly mistrovské tituly

Prozradíte, kolik jste po vítězném zápase dostala gratulací?
Musím přiznat, že mi jich přišlo opravdu neskutečně mnoho, bude to něco kolem pěti stovek a já za ně všem mockrát děkuji!

Kam jste si vystavila vítězný mistrovský pás?
Mám ho doma pod televizí, takže ho nemohu přehlédnout, když se ráno probudím na další trénink (smích). Je to pro mě velká motivace.

Jak náročný byl pro vás samotný zápas v Plzni?
Byl pro mě náročný více po psychické stránce, šla jsem do něj naslepo, o soupeřce jsem nic nevěděla. Poprvé to byl zápas na deset kol, navíc byl cítit tlak a očekávání.

Jste ráda, že jste vyhrála před limitem a nemusela být v ringu celých deset kol?
Samozřejmě, že jsem šťastná, že to takhle dopadlo. První kolo jsem měla soupeřku hlavně poznat. Zjistit, co si mohu dovolit, a na co si mám naopak dávat pozor.

Vyhrála i vaše kamarádka a kolegyně ze stáje Lukáše Konečného Fabiana Bytyqi. Oslavily jste spolu úspěchy?
Nijak jsme to neslavily, šly jsme brzy spát. Po zápase jsem ale strávila čas se svou rodinou, která mohla být se mnou a to byl ten nejcennější dar. Tomu se žádná oslava ani náhodou nevyrovná.

Dostanete nyní od Lukáše pár dní volna v tréninku?
Žádné volno nemáme, jede se dál, makáme. Trochu jsme to ale oslavili v sauně, parta lidí, co s námi trénují, přinesla jídlo a pití a společně jsme si povídali. Je krásný pocit mít kolem sebe takové lidi, moc jim za to děkuji.

V Plzni bylo přes čtyři tisíce lidí, kteří vám fandili a hnali vás za úspěchem. Jak jste si atmosféru velkého galavečera užívala?
Neskutečně! Nejde ani slovy vyjádřit, jaká je tohle pro sportovce výhra a co to pro něj znamená. Já si opravdu užívala všeho až do konce! Bylo to něco krásného! V ringu jsem cítila, že je celá hala se mnou, ale neslyšela jsem nikoho, jen trenéra. Naprosto jsem vypnula a soustředila se jen na jeho hlas a pokyny, to ostatní jsem začala vnímat až po zvednutí ruky.

Co byste vzkázala kamarádům z tělocvičny Eden, kteří vás přijeli na místo podpořit?
Chci jim poděkovat z celého srdce, že přijeli a fandili. Je pro mě čest a vážím si toho, že mám kolem sebe takové přátele, jako jsou oni.

Jaký je váš další program? Kdy by vás mohl čekat další zápas?
Až se vzpamatuji z výhry a všechno mi dojde (smích). Samozřejmě, že se něco plánuje, ale teď o tom vůbec nepřemýšlím. Trénuji pořád stejně, ať se mohu o to více těšit na další utkání.