Nejdelší odpal předvedla Jana Růžičková, mezi muži ho zaznamenal Petr Kotrs mladší. Sportovních cen byl plný stůl, největší pohár ale nakonec zvedl nad hlavu Ondřej Bílkovský.

„Žádný rekord jsem nepředvedl, dokonce bych řekl, že to byl podprůměrný výkon. Hřiště je normované na 71 ran, já měl 85. Počasí pořadatelům vyšlo, ale boční vítr dělal problémy všem. Dříve jsem plaval, zkoušel motokros. Pět let hraji golf, HDC mám 6,8," prozradil vítěz turnaje a pokračoval:

„Trénuje mě mladý Adam Šťastný a zkušený Tomáš Kodrle. Tohle hřiště znám dobře, dojíždím ze Strádova. Byli tu lepší hráči, ale každý si v tom větru vybral slabší chvilku. Já měl krizi na jamkách číslo jedenáct a pět, ale nejvíce chyb se dělá na patnáctce. Tam je fairway dost úzká, stačí ukvapený odpal, nesprávně zvolená hůl a jste v autu. Hřiště bylo dobře připravené, greeny vyžehlené, ale hodně to je o hlavě," tvrdil absolutní vítěz, který s úsměvem přijímal gratulace soupeřů.

Při vyhlášení byl nejvíce vidět nejstarší z pořadatelů Jan Münster, který se už moc těší na 10. ročník Labského poháru. Spokojený byl i ředitel Golf resortu Ústí Tomáš Kodrle, který se ochotně ujal role komentátora, chválil jednotlivce, zval na další akce. Labský pohár se zkrátka povedl!