Už v poločase prohrávaly o hrozivých třináct branek, ve druhém dějství se soupeřkami alespoň udržely krok.

„Po domácí výhře se silným Chebem jsem očekával vyrovnanější průběh utkání, místo toho jsme ale dostali na zadek hned v prvním poločase," zlobil se trenér Spartaku Radomír Hanusek a pokračoval v kritice:

„V obrané fázi se nám vůbec nedařilo, hráčky byly pomalé a domácí byli u všeho dřív. To se odráželo i na naší psychice. Čtyři hráčky nebyly schopné proměnit ani jeden sedmimetrový hod," kroutil hlavou.

FAMÓZNÍ SLUKOVÁ

Vaz jeho družstvu zlomila především střelecká fazóna domácí Slukové. „Upozorňoval jsem holky na domácí nejlepší střelkyni soutěže, ale bylo to marné. Střílela ze všech pozic a byla k neudržení. Patnáct gólů mluví za vše," hlesl Hanusek.

Ve druhé půli se ale jeho tým přece jen herně zvedl. „Druhý poločas, který skončil 15:15, už byl z naší strany lepší. Přitvrdili jsme v obraně a dařilo se nám proměňovat brejky.

Proč jsme tak ale nehráli od začátku? Porážku musíme hodit za hlavu a připravit se na další utkání, které sehrajeme v sobotu od 14.00 doma s Milevskem," dodal kouč.

Slavoj Tachov – Spartak Ústí 35:22 (20:7) Spartak: Sasková, Šlejtrová – Stehlíková, Biňovcová, Divišová 1, Bázlerová 6, Bejčková 2, Krbová 1, Jelínková 1, Srpová 4, Vílová 2, Janečková 5. Za domácí nejvíce: Sluková 15, Mrázová 7. Rozhodčí: Měšťánek, Vimr. Vyloučení: 6:2. ŽK: 2:1. Branky ze sedmiček: 0:0. Diváci: 70.