„Poslední dva zápasy, to jsou plivance do tváře sponzorů a lidí, kteří se o tým starají," hořekoval zklamaný trenér Milan Jelen.

Výsledky posledních dvou kol naplňují fanoušky Elby starostmi. Po selhání v Pardubicích (0:7) se situace ještě vyostřila v domácím utkání s Kert Parkem Praha, který skončil těžko uvěřitelným výpraskem 1:9.

Máme problém

„Máme problém a musíme ho řešit, start do jarní části soutěže nebyl špatný, ale teď nám nefunguje vůbec nic. Vysvětlení pro to nemám, irituje mě to, možná hráči to vědí lépe," povídal rozezlený trenér ústeckého týmu.

Takovou ostudu už tým Elby dlouho nezažil, pro ambice Severočechů je to těžký direkt, který bude mít odezvu. „V týdnu mám schůzku se sponzory, kteří chtějí odstoupit od naší podpory. Neseme kolektivní vinu, ale já osobně vidím nedostatky u jednotlivců. Třeba vám někdo z hráčů řekne více, po zápase jsem s nimi o tom nemluvil. Pokud budeme hrát takhle, tak prohrajeme s kýmkoliv," dodal kouč.

Elba DDM Ústí – Kert Park Praha 1:9 (0:3, 1:1, 0:5)Branky: Langthaler – Wróbel 3,Topolánek 2, Kovář 2, Fejfar, Pekárek. Rozhodčí: Koskuba, Šulo. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:2. Oslabení: 0:1. Diváci: 60.
Elba DDM Ústí: Brhel (Banda) – Zákon, I. Kučera, Sedláček, Růžička, Langthaler, Soukup, Hubený, Kaltenböck, Horáček, Baxa, Wágner, J. Kučera, Bím, Patzelt, Štoček.