„Ani nevím, kdy se nám stalo, že bychom prohrály dvakrát 0:3," prohlásila po nečekaných prohrách trenérka Marcela Bromová.

Problém číslo jedna byla sestava domácích, do té doby ve druhé lize neporažených.

Sedm statečných

„Do utkání nastoupilo sedm statečných, holky makaly, bojovaly, ale neměly jsme na ně. Hostující hráčky cítily možnost získat body v boji o třetí místo, tak přijely v plné sestavě i s největší oporou, která na zápasy ven jinak nejezdí. Naše holky nastoupily na jiných postech, než jsou zvyklé, což se nejvíce projevilo v obraně," přiznala Bromová.

Volejbalistky Bohemians Praha byly údernější v útočné fázi a v prvním zápase zvládly klíčový prostřední set. „Tam se to zlomilo, měly jsme tři setboly, ale nedotáhly jsme to do konce. Pak už to bylo jasné," mrzelo trenérku.

Odveta byla ze strany Chabařovic o hledání fyzických sil, kterých na straně domácích bylo poskrovnu.

„Odcházely jsme po fyzické stránce, holky mohu pochválit za první zápas. Porážky nám ale nijak neublíží, zůstáváme na prvním místě. V dalším kole zamíříme do Rumburku, kde bychom to už měly zvládnout," uzavřela povídání trenérka Marcela Bromová.

Slovan Chabařovice – Bohemians Praha 0:3 (-20, –24, –21) a 0:3 (-21, –17, –16)Sestava Chabařovic: Kubánková, Kapičková, Výborná, Černá, Housková, Lukšíková, Pánková, Votroubková.