„Tři hráči jsou mimo, dnes jdeme na covid testy, tak se modlíme, aby nám nevypadli další kluci,“ říká v rozhovoru pro Deník Miroslav Přikryl, manažer SKV Ústí nad Labem.

Čekají vás opět další dva zápasy v rychlém sledu…
Bohužel budou obě utkání pořád bez diváků, musíme se i vypořádat s absencí Kramara, Kobolky a Lanka, kteří mají problémy, netrénují. Jsou pod dohledem lékařů, fyzioterapeutů a masérů. Točí se kolem nich docela slušný štáb lidí. Jejich absence nám určitě udělá potíže na pozici univerzála.

Máte i nějaké pozitivní zprávy?
Jsem rád, že se po výronu kotníku úspěšně vrací klíčový kanadský smečař Lars Bornemann.

V pátek dohráváte s Brnem, jaký je to soupeř?
I oni mají podle našich zpráv zraněné, těžko odhadneme stabilní brněnskou základní šestku. Brno v létě vsadilo na osvědčená česká jména a juniory. Možná proto mají výsledky překvapivé, střídavé, jejich výkony mají výkyvy. Toho chceme na domácí půdě využít. Ale čekáme těžké střetnutí.

A hned v sobotu do Liberce k derby s tamní Duklou…
Ano, papírově tam začínáme odvetnou polovinu základní části. Liberec má začátky sezony slabší, ale budou nám vracet porážku 2:3 z 1. kola. Teď nečekaně prohráli doma s Karlovarskem, porážka by mohla soupeře nahlodat. Nejedeme poražení, ale soupeř bude velký favorit. Jakýkoliv bod bude dobrý.

Jaký máte na ta dvě střetnutí tedy bodový plán?
Úplně v hlavě to nemám, ale proti Brnu by bylo příjemné jakékoliv vítězství a v Liberci se pokusíme překvapit. Tabulku jsme už jeden den už vedli a i po těchto zápasech se chceme pokud možno udržet v jejím popředí.