Na republikový šampionát se probojovala také čtveřice závodníků z Ústí nad Labem. Běžkyně Nikola Bisová (400 metrů) z USK Provod, a mužské trio z AC Ústí nad Labem - Matěj Ščerba (skok o tyči), Samuel Camara (hod kladivem), Vratislav Bejček (vrh koulí).

Na stupně vítězů vystoupal Matěj Ščerba, který si výkonem 541 centimetrů vylepšil osobní rekord. Stejné výšky dosáhl také Dan Bárta z Dukly Praha, stříbro mu vynesl menší počet oprav v předchozích pokusech. Vítězem se stal Jan Kudlička (Dukla Praha) s výkonem 551 cm.

Nikola Bisová zaběhla ve druhém rozběhu na 400 metrů čas 57,03 sekund a skončila čtvrtá. Přesto nakonec k postupu do finále neměla daleko, na poslední postupový čas ztratila pouhých 17 setin sekundy.

Kladivář Samara skončil z dvanáctičlenného startovního pole jedenáctý, nejlepšího pokusu dosáhl ve třetím hodu, kdy dolétlo jeho náčiní do vzdálenosti 52,59 metru. Na postup do finále mu přesto chyběly čtyři metry.

Podobně se vedlo i Vratislavu Bejčkovi, jenž skončil ve vrhu koulí na 13. příčce s výkonem 14,55 metru ze druhého pokusu. K postupu mezi elitní osmičku mu chybělo 110 centimetrů.