„Reprezentant Tregler, který pomohl soupeři k výhře na našich stolech, se tentokrát v sestavě neobjevil, ale nám zápas příliš nevyšel," vrací se k duelu vedoucí ústeckého oddílu Martin Merker a pokračuje: „V pěti utkáních naši hráči podlehli těsně 2:3, bohužel byli v koncovkách střetnutí štastnější domácí hráči. Byli jsme nervózní, cítili jsme šanci a nakonec utkání psychicky nezvládli," lituje Merker.

Dařilo se Kabelkovi, který ve dvouhrách neprohrál a bodoval i ve čtyřhře. Další půlbodík pak přidal už pouze Seibert. „Červený podlehl třikrát 2:3 a Veselý ve dvou utkáních padl stejným poměrem," říká Martin  Merker.

Ve finále prvoligového play off se tak utkají rezervy extraligových celků Králova Dvora a pražského El Niňa. Prvně jmenovaný celek vyhrál i v druhém semifinále s Moravskou Slavií Brno 9:5.
První duel se hraje 1. května v hale vítěze základní části, hráčů Králova Dvora, odveta je v plánu 5. května v Praze a případný třetí zápas by se uskutečnil opět v hale vítěze základní části.
Slavoj skončil po základní části na druhém místě. „Určitě je to úspěch, šli jsme do sezony s tím, že nechceme mít problémy s udržením. Dařilo se nám a skončili jsme na vynikajícím druhém místě. Máme za sebou vynikající sezonu, ovšem díky play off se špatným koncem," říká Martin Merker a k duelům v play off ještě dodává: „Je to škoda, celek El Niňa jsme v sezoně dvakrát s přehledem porazili a věřím, že pokud by k prvnímu semifinálovému duelu nepřijel posílený, tak by nás v „klasické" sestavě dvakrát neporazil a série by byla mnohem vyrovnanější. Ale s tím už nic nenaděláme, sezona pro nás skončila a my se teď musíme kvalitně připravit na tu další."

El Niňo Praha B – Slavoj Severotuk Ústí 9:4.

Štrof, Reitšpies – Kabelka, Seibert 2:3, Reitšpies – Seibert 3:1, Mazura – Kabelka 1:3, Málek – Červený 3:2, Štrof – Veselý 3:2, Mazura – Seibert 3:1, Málek – Kabelka 0:3, Štrof – Červený 3:2, Reitšpies – Veselý 3:0, Málek – Seibert 3:0, Štrof – Kabelka 0:3, Reitšpies – Červený 3:2, Mazura – Veselý 3:2.