Tipovat výsledky deseti vybraných duelů můžete tradičně pomocí kupónů v novinách (budou vycházet vždy od pondělí do čtvrtka) i na internetu. V prvním kole se však musí všichni tipující do soutěže zaregistrovat pomocí novinového kupónu a jen v novinách pravidelně najdete kompletní pořadí všech soutěžících. Neváhejte proto a předplaťte si Ústecký deník (Lenka Horejsková – 724 482 865).

A o co budeme v letošní Tip lize hrát? Vítězové jednotlivých kol, kterých bude celkem třináct, se mohou těšit na poukázku do restaurace Sport Pub v hodnotě 300 Kč, na pětilitrový soudek piva Gambrinus (250 Kč) a na hodinu beach fotbalu nebo volejbalu na vyhřívaných kurtech v T-clubu (450 Kč). Tedy ceny v hodnotě 1 000 korun!

Hlavní cena je útrata v restauraci a pivnici Kocanda ve Všebořicích za dva tisíce, dvoje hodinky Bentime (1 000 Kč) a podepsaný dres Army. Tak neváhejte a zaregistrujte se do hry! Stačí si koupit Ústecký deník!

Nový ročník Tip ligy odstartoval. Čtyřikrát týdně vyjde v Ústeckém deníku kupón, po jehož vyplnění můžete hrát o ceny za více než 17 tisíc korun!