Hosté žádali kvůli chřipce a zraněním o odklad, ten se však nekoná. Ústí řeklo: „Ne!"

„Výkon a vítězství v Havířově naladilo tým i mě. Po předvedené hře jsme se dostali do lepší nálady. V herních činnostech jsme předvedli výkon, s kterým bychom mohli Příbrami vzdorovat," řekl manažer SKV Ústí nad Labem Miroslav Přikryl.

Minulý týden jste vyhráli klíčový zápas, jak se cítíte?
Mám výhrady k našemu servisu, kde jsou záblesky juniorských představ o podání, a měli bychom se vyvarovat tolika nevynucených chyb, ale celkově naše hra extraligové parametry má.

Je tým na Příbram nabuzen?
Příbram má ze zdravotních důvodů určité problémy, dokonce nás požádala o odložení zápasu.

A vy jste nevyhověli?
Nevyhověli, protože i my jsme měli marodku, chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, a přesto nás tento způsob řešení ani nenapadl. Odklady nejsou naší filozofií.

Máte z příbramského tábora podrobnější informace?
Samé spekulace, uvidíme, jak přijedou, kdo nastoupí. Příprava proběhla standardně, takticky jsme připraveni na jejich nejsilnější kádr. Rozhodne nasazení a nevynucené chyby. Chce to výkon jako v Havířově a pokud se vyhneme výpadkům, můžeme myslet na bodový zisk, který by nás mohl posunout na jedenácté místo.

Bude Ústí kompletní?
Nedoléčený výron kotníku má smečař Kraus, do zápasu nezasáhne. Ostatní snad budou v plné síle. Chceme nastoupit s nahrávačem Podstupkou, a dále klasika: Vodvárkové, Salon, Bartůněk, Mach a Kořínek.

Věříte v kouzlo své haly?
Domácí prostředí, specifická hala a fanoušci, kteří jsou nám přes nezdary věrní, to opravdu může být naše výhoda.